Hoe Tattipatti is begonnen…

De oprichters en eigenaren van Tattipatti zijn allebei van kleins af aan al sneakerfreaks. Ze hebben beiden een verzameling aan exclusieve sneakers die ze liefhebben. Medio 2021 waren ze beiden op zoek naar Yeezy 380’s. Tijdens deze zoektocht kwamen ze erachter dat het best lastig is om bepaalde sneakers te kunnen bemachtigen. Uiteindelijk hebben zij de Yeezy 380’s in handen kunnen krijgen, maar wel voor een hogere prijs dan de retailprijs. Vanaf dat moment zijn zij begonnen met bepaalde classics en limited sneakers in te kopen, wat heeft geleid tot een uit de hand gelopen hobby. Nu zijn we een aantal jaren verder en verkoopt Tattipatti via verschillende platformen, op sneakerbeurzen en aan winkels.

Tattipatti’s kernwaarden

Wereldwijde netwerk

Doordat Tattipatti een wereldwijd netwerk heeft aan leveranciers en key partners is het voor ons vrijwel altijd mogelijk om aan de gevraagde Patti te komen.

De allerbeste klantervaring

Tattipatti is pas blij als de klant ook blij is. Vanaf het aankoopproces tot aan de aftersales staan wij 24/7 klaar voor onze klanten. Hierbij wil Tattipatti bijdragen aan een (terugkerende) ultieme klantervaring.

Legit check op iedere Patti

Iedere Patti wordt gecheckt op authenticiteit. Deze check wordt uitgevoerd door één van onze experts. Dit zorgt ervoor dat jij 100% zeker weet dat jij originele Patti’s bij ons aanschaft.